Forsøk på taxibedrageri

Drosjesjåfør fikk hjelp av politiet for å få betaling av kunde som nektet å betale for turen.
Nyheter

Bjørn Handegard, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt forteller at det har blitt en gjenganger i helgene at kunder ikke vil betale for drosjeturene. Natt til i dag måtte de rykke ut til Stjørdal sentrum for å rydde opp i en sak.

- En drosjesjåfør melder litt før klokka tre i natt at han har en kunde i bilen som ikke vil betale for turen. Det var avtalt en pris på 1200 kroner før turen startet. En patrulje var på plass like etter klokka tre. Der ble det meglet mellom kunde og sjåfør. Det endte til slutt med at kunden ble kjørt hjem og sjåføren fikk betalt. Det ble ordnet men dette er en gjenganger i helgene. Det er ofte at vi får telefoner fra drosjesjåfører, sier Handegard.