Festen endte med en tur til arresten i Trondheim

Nyheter

En mann i 30-årene ble natt til i dag plukket opp i sentrum av Stjørdal av en politipatrulje.

- Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv. Han var beruset og ble tatt med til legevakta for sjekk. Etter det fikk han overnatta hos oss. Mannen ble tatt med inn til sentralarresten i Trondheim, forteller Svein Åkervik, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

Åkervik forteller at det ikke er uvanlig at politiet plukker overstadig berusede personer.

- Når folk blir veldig beruset finner vi dem når vi kjører patrulje. Enten de ligger holder seg fast i en lyktestolpe eller et hjørne. Da kommer det an på hvordan de responderer når vi tar kontakt. Da finner vi fort ut om de er kandidat til å taxi hjem eller om de ikke er i stand til å ta vare på seg selv. I dette tilfellet ble det vurdert at han burde sjekkes av lege, sier Åkervik.