Nyttige tips om løker og knoller:

- Heretter kan vi bare hive løken ned i jorda

Foredraget som planteekspert Gerben Tjeerdsma holdt om løk og knoller i Lokstallen torsdag kveld, ga tilhørerne nyttige tips om hvordan de kan gjøre det i sin egen hage.

Kirsten Paasche, Eli Balsvik, Elisabeth Aasen og Mai-Lis Skrede likte godt det de fikk høre av foredragsholder Gerben Tjeerdsma om løker og knoller på møtet som Stjørdal Hagelag stod bak i Lokstallen torsdag kveld.   Foto: Einar Hugnes

Om løken plantes opp ned og i ulike dybde, har ingenting å si.

Nyheter

Det var Stjørdal Hagelag som stod bak arrangementet i Lokstallen. Planteekspert Gerben Tjeerdsma, med lang fartstid fra blant annet fra Gøteborg Botaniske hage, har denne uka vært på en foredragsturné i vårt fylke, og torsdag kom turen til Stjørdal. Vel 40 lydhøre hageentusiaster var samlet i Lokstalen for å få med seg nyttige tips med seg hjem om temaet «Løken og knollens verden».