Nå kommer de rundt og selger tulipaner

Lionsmedlemmer klar for ny tulipanaksjon. Fra venstre Viggo Lorvik, Aud Haugsjordet, Maren Berg og Sigurd Kleiven.  Foto: Jan Erik Sundoy

Nyheter

– Vi har et fargerikt hav av tulipanbuketter, og fra og med torsdag, til «stengetid» på lørdag er vi til stede overalt i kommunen, for å selge disse.

Det er fire lokale «løver», to damer, Maren Berg og Aud Haugsjordet, fra Lions Stjørdal Varnes, og Viggo Lorvik og Sigurd Kleiven, Lions Stjørdal, som sier dette.

Hele kommunen

De møter i Bladets lokaler med en fargerik bukett tulipaner, og for hundre kroner buketten gir de den fra seg de kommende dagene.

– Vi fordeler oss over hele kommunen, på begge sider av Stjørdalselva. Vi kommer til å stå ved butikkene både i Hegra, Skatval og på Hell. I tillegg blir vi å finne på flere steder i sentrum med våre friske tulipaner i årets aksjon.


Godlynte løver med giverglede

Har 45.000 bøker til salgs for en billig penge

- Folk kommer inn her med favnen full av bøker som de raust gir til Lions arbeid, forteller Jon Gressetvold. - Ut går de med favnen like full av bøker som de kjøper her!

 

Forebyggende arbeid

Lions Tulipanaksjon er en årlig og landsomfattende innsamlingsaksjon til inntekt for forebyggende arbeid blant barn og unge. Motto for aksjonen er "Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne".

– Vi vil også stikke innom flere bedrifter i sentrum for å selge disse flotte tulipanene, sier de fire samstemt, nesten skulle en tro det var innøvd.

Til Bladet sier de at våraksjonen med nydelige tulipaner hører hjemme på denne tiden av året. I Stjørdal er det 26 Lionsdamer og 34 Lionsherrer.


– På aksjonsdagen er vi ute der det er folk

Lions–tulipanene visner aldri.