Får mulighet til flere aktiviteter på årets Kimen-sommer

Veronica Vedal (til venstre) og Emma Sofie Vik gleder seg til å komme i gang med årets Kimen-sommer.  Foto: Lars Sørnes

Nyheter

– Vi har begynt å planlegge enkelte aktiviteter, men vi må se an hvor mange barn det blir før vi kan spikre programmet. I år blir det flere muligheter ettersom vi får med flere voksne, sier Veronica Vedal. Hun har ansvaret for årets Kimen-sommer sammen med Emma Sofie Vik.

Aktivitetstilbudet gjelder for barn mellom 1. og 4. trinn i Stjørdal kommune i ukene 26, 27, 28, 31 og 32. Nytt av året er at det er åpnet for flere plasser. De tar imot 80 barn de to første ukene, mens det er 40 plasser de siste tre ukene.

10. mai

– Det er fortsatt en del ledige plasser på alle ukene. Fristen går ut 10. mai, og den datoen er endelig. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å melde seg på, og det er først til mølla-prinsippet som gjelder, sier Emma Sofie Vik.


Rekordmange ungdommer søker sommerjobb

250 ungdommer over 16 år har søkt om sommerjobber i Stjørdal kommune.

 

Hun opplyser at de som har søkt vil få en bekreftelse på plassen når påmeldingsfristen har gått ut.

Av aktiviteter kan det nevnes kino, flere turer, kunst og håndverk, mye lek, skattejakt og høytlesing.

– Vi satser på like mye godvær som vi hadde i fjor. Da var vi mye ute i nærmiljøet og ungene storkoste seg, sier Vik.

I uke 26 er Kimen kulturhus utleid til UKM-landsmønstringen. Dermed blir aktivitetene den første uken flyttet til Fosslia fjellhall. Ellers vil basen være ved kulturhuset.

Foreldremøte

– Jeg føler meg sikker på at det blir innholdsrike og artige uker, og gleder meg til det hele kommer i gang, understreker Veronica Vedal.


 

Alle voksne som er tilknyttet Kimen-sommer skal for øvrig gjennom et førstehjelpskurs i regi av Stjørdal brann- og redningstjeneste. Og 12. juni arrangeres et foreldremøte til alle påmeldte.

Påmelding skjer på Facebook-siden til Kimen-sommer og på Stjørdal kommunes hjemmeside.