- Veldig mye dårlig stemning og hissige folk

Natt til lørdag og natt til søndag har det vært en god del fulle folk i Stjørdal sentrum, ifølge politiet.
Nyheter

Like før klokka 02 natt til søndag skrev politiet på Twitter at en mann i 20-årene ble innbrakt til arresten fra Stjørdal sentrum fordi den berusede mannen hadde vært i slagsmål. Han hadde også nektet å oppgi personalia til politiet. Det endte med en anmeldelse og mannen vil trolig få ei bot.

Falsk ID

Bare noen minutter senere meldte politiet på Twitter om en mann i tenårene som ble innbrakt fra Stjørdal sentrum etter å ha forsøkt å komme seg inn på et utested med falsk eller uriktig legitimasjon. Han var beruset og etterkom ikke politiets pålegg. Han ble anmeldt og vil bli bøtelagt.

Klokka 03.30 var det nok en mann i tenårene som ble innbrakt til arresten fra Stjørdal sentrum, etter mistanke om promillekjøring. Han ble også anmeldt, og vil trolig miste førerkortet.

Apestreker er dyrt

Operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt forteller at det også var en god del fyll og meldinger fra Stjørdal natt til lørdag også.

- Det var veldig mye dårlig stemning og hissige folk i Stjørdal, både natt til i går og til i dag, sier hun søndag morgen.

LES MER: Utestedene stengte og da oppsto slagsmålet

Hun forteller at det også var en del flere personer som ble bortvist av politiet.

- De fikk bedt om å ikke oppsøke Stjørdal sentrum. Og det å være apekatt på natta, kan bli dyrt, fastslår Engen.

- Bøtesatsen er like oppunder 10 000 kroner, legger hun til.