Hytte nedbrent i Malvik

En kan se røykskyen fra hyttebrannen i Smiskaret på god avstand.  Foto: Runar Vollan

Nyheter

Mannskaper fra brannveset rykket ut til en hyttebrann i Smiskaret i Malvik sent torsdag kveld.

- Det brenner i en hytte i Smiskaret. Siden det er langt til vann, jobber nå brannmannskapene med å trekke slanger til brannstedet. Så det er mye som taler for at hytta brenner ned, og det er etterslukking som blir jobben, sier operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Bjørn Handegard.

Han sier videre at det ikke er noe som indikerer på at det er folk som har hatt tilhold i hytta.

- Vi har nettopp vært i kontakt med eieren, og han har ingen opplysninger om at noen har oppholdt seg der. I tillegg har naboer bekreftet at de ikke har sett noen ved hytta i forkant, fortsetter Handegard.

Ifølge politiet er hytta nedbrent. Årsaken til brannen er ukjent på nåværende tidspunkt.