Stjørdals-Blink slo tilbake:

- Det skal være fullt mulig å henge med i toppen

Sivert Solli gjorde en god kamp på høyrekanten for Stjørdals-Blink i møte med Vidar.   Foto: Lars Sørnes

Nyheter

Stjørdals-Blink befester sin posisjon på toppen av tabellen i 2. divisjon.

Laget slo søndag Vidar 3-0 på Nye Blinkbanen og leder i øyeblikket avdeling 1 med 16 poeng på sju kamper.


 

- Det skal være fullt mulig å henge med i toppen i denne avdelinga. Jeg var ganske sikker på at vi kunne hevde oss i andredivisjon før sesongen startet. Vi har et meget solid lag og spiller fin og offensiv fotball. Det skal vi fortsette med, sier Sivert Solli.

Toneangivende

Høyrekanten gjorde en meget god kamp for stjørdalingene og var et uromoment på Nye Blinkbanen. Solli, stopperparet Hove og Fiske, samt midtbanespiller Jakob Tromsdal var toneangivende for Stjørdals-Blink.

Det var imidlertid lagets toppscorer og kanten på motsatt side som sto for scoringene.

Sondre Hopmark Stokke var tilbake igjen etter skade og satte sikkert inn et straffespark etter bare to minutters spill. Vertene fikk straffe etter at nevnte Solli ble tatt på vei gjennom Vidar-forsvaret.

På overtid

Stokke doblet ledelsen for Stjørdals-Blink etter 28 minutter. Mats Lillebo la på til 3-0 på overtid i første omgang. Skatvalsbyggen har dermed lagd åtte mål i seriespillet så langt i år og er i skrivende stund toppscorer i avdelinga. Sondre Hopmark Stokke er nummer to på den eksklusive lista med sine seks scoringer.


 

Flere mål ble det ikke i det skiftende været på Nye Blinkbanen søndag.

- Dette var bra. Jeg synes jeg får det svaret jeg vil ha fra spillergruppa, sier Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang.

Fikk svar

Han ba om respons etter det sviende nederlaget for Levanger i cupens andre runde og var fornøyd med det han fikk se mot Vidar.

- Jeg synes vi spiller en meget god første omgang. Kampen er egentlig avgjort til pause og andre omgang blir litt preget av det. Samtidig løfter Vidar seg noen hakk, sier Vikvang.

Solid

Sivert Solli er enig med treneren.

- En meget solid kamp av oss. I dag har vi en helt annen innsats og legger ned mange flere meter. Vi er tøffere i duellene og har høyere balltempo, sier han.