- Vant på en middels dag

Lånke slo Malvik 4-2 på Viksletta mandag kveld og fosser videre framover.   Foto: Privat

Nyheter

Lånke slo Malvik 4-2 i en 5. divisjonskamp på Viksletta mandag kveld.


 

Uavgjort ved pause

Lånke tok ledelsen 1-0 ved Sondre Nygård etter 13 minutter. Tom Rune Hønnås doblet ledelsen for gultrøyene etter 24 minutter.

Tommy Skorstad reduserte deretter for Malvik før pause og sørget for 2-2 kort tid etter at 2. omgang var i gang.

Etter pause satte rutinerte Are Tronseth ballen i mål for Lånke og bare minutter før  slutt la Tomas Hamland på til 4-2. Dermed ble det tre nye poeng til topplaget Lånke IL.

- Har spilt bedre

Spillende sportslig leder for Lånkes seniorherrer, Anders Dybvad, mener de har spilt bedre enn det de presterte mot Malvik mandag kveld.

- Det startet godt for oss, vi åpnet ganske bra. For vår del så dabbet det av etter at vi tok ledelsen. Da reduserte Malvik en gang før pause og vi var ikke spesielt gode. Vi spilte dårligere enn vi har gjort hittil i år. Så utlignet de til 2-2, og vi var ikke spesielt bra. Men etter at de utlignet tok vi noen grep, vi fikk inn noen fra benken og klarte å skape litt trøkk. Vi tok over igjen og vant til slutt greit 4-2. Det var en seier på en litt middels dag for vår del, sier Dybvad.

Lånke har vunnet alle kampene hittil i sesongen og ligger på topp av tabellen i 5. divisjon avdeling 2. Det er Dybvad fornøyd med.

- Vi er kjempefornøyde med seier. Malvik er ikke noe dårlig lag, og de kommer til å ta mange poeng utover sesongen. Vi halte i land seieren til slutt, men var ikke så fornøyd med prestasjonen. Men vi vant kampen og det tar vi med oss. Det er kamper før hvor vi har rotet bort poeng når vi har spilt halvveis, nå klarer vi i alle fall å vinne og det er positivt, sier Dybvad. 

Lånke topper tabellen etter seks kamper. Dette bilde er fra lokaloppgjøret mot Hommelvik tidligere i sesongen.   Foto: Arkiv

 

Malvik IL stilte med følgende lag:

Ole Andreas Audal, Fredrik Hov, Øyvind Vikhammermo, Kristoffer Robertsen, Markus Lille, Henrik Emil Karlsen, Kay Ivan Rovik, Tommy Skorstad, Joachim Henriksen, Esten Hilmarsen, Andreas Skyrstad, Che Achu, Jonas Nermark Johnsen, Joakim Forbord Robertsen, Daniel Thomas Lægreid Steeneveldt.


Lånke stilte med følgende lag:

Stig Olav Vilvang, Sondre Nygård, Erik Stokke, Olaf Lien Skive, Marius Holmen, Øyvind Strøm Kleven, Tom-Rune Hønnås, Anders Dybvad, Ørjan Lier, Torje Andal, Are Tronseth, Johannes Arstad Stokke, Fredrik Ingstad, Sivert Skjei, Runar Sørli, John Erling Olsvik, Thomas Hamland, Even Lerfald Holltrø.

Neste kamper

Onsdag spiller Malvik IL borte mot Nationalkameratene og Hommelvik IL møter NTNUI 2 på bortebane torsdag.

Fredag er det duket for lokaloppgjør når Hegra IL tar turen til Tønsåsen Idrettsanlegg for å møte den ubeseirede serielederen.

Hegra-seier

Hegra IL slo Tydal 6-1 på hjemmebane i sin siste seriekamp sist søndag. Simon Ukbu Gebregerges ble tremålsscorer mens Espen Sjømo, Jakob Skjelstad og Shamsullah Akberi sørget for de øvrige målene.

Stjørdals-Blink-seier

I 4. divisjon vant Stjørdals-Blinks andrelag 4-0 over Vanvik på Nye Blinkbanen mandag. Mats Røkke Holm, Nedzad Sisic, Ole Kristian Rødahl og Henrik Rolland sørget for målene mot laget fra Fosen.