Fant igjen stjålet bil – mann pågrepet og satt i arresten

Bilen som ble stjålet i Stjørdal 19. mai ble gjenfunnet på Vikhammer torsdag 6. juni.   Foto: Politiet

Nyheter

Søndag 19. mai ble en bil stjålet på Sutterøy i Stjørdal. Kjøretøyet ble levert inn hos en bilforhandler i forbindelse med service, opplyser politioverbetjent Arne Henrik Ulvin ved Stjørdal lensmannskontor.

– Personen som stjal bilen hadde funnet nøklene og kjørt avgårde, sier han.

Politiet fattet mistanke da de så en bil som lignet under patruljering på Vikhammer i dag, torsdag 6. juni. Den ble stanset og kontrollert, og det viser seg å være bilen som ble stjålet i Stjørdal for 18 dager siden.

– Sjåføren av bilen erkjente å ha stjålet den. Han ble pågrepet og kjørt til sentralarresten i Trondheim, sier Arne Henrik Ulvin.