Nå forlater han sjefsstolen i Mersalg

Frode B. Hansen.   Foto: Anders Fossum

Nyheter

Frode B. Hansen er tilsatt som administrerende direktør i Mascot Høie AS, og vil tiltre stillingen 1. september 2019. Det betyr at det blir lederskifte i malvikbedriften Mersalg, hvor Frode B. Hansen i dag er administrerende direktør.

Mersalg Gruppen ble grunnlagt i 1994 av hommelvikingen Ivar Fjellseth og hadde i 2018 cirka 260 medarbeidere over hele Norge. Selskapet tilbyr i hovedsak salgstjenester, merchandising og butikkdemonstrasjoner for merkevarer til norsk dagligvare- og faghandel.

Frode B. Hansen er 54 år, utdannet diplomøkonom og Master of Management ved BI.

– Merkevaren Høie er markedets mest innarbeidede og styret ønsker at det satses videre fremover i produktutvikling, merkevarebygging og videre vekst, nasjonalt og internasjonalt. Som de fleste andre har jeg vokst opp med Høie sengetøy, og jeg ser frem til å jobbe med en så sterk merkevare, sier Hansen i en pressemelding.