SKA-frika arrangerer minifestival med flere trekkplaster

Bandet SKA-frika arrangerer sommerfesten på Sveian for 7. år på rad.   Foto: Kjell Solstad

Nyheter

Lørdag 20. juli arrangerer bandet SKA-frika sommerfest på Sveian i Hommelvik.

Det årlige arrangementet samler hvert år flere hundre gjester og en rekke ulike band og musikere.


Sommerfesten på Sveian lørdag kveld

Musikkfest for alle

Dansbar gammeldans og feit rock vekslet mellom scenene under Sommerfest på Sveian lørdag kveld. Her var det definitivt noe for gammel og ung.

 

Festivalen har blant annet hatt besøk av Celine Solemsløkk Helgemo fra Melodi Grand Prix junior og Isak Heim fra Idol. Nylig ble det kjent at Kristian Raanes fra Idol gjester 2019-utgaven av sommerfesten.

Jektvik til Sveian

I en pressemelding fredag opplyser arrangøren at også Anders Jektvik med band kommer til Sveian for å spille i idylliske omgivelser ved Gartneriet i Hommelvik.


Magnus har alt på stell til festen

Lørdagens sommerfest på Sveian er i rute. Artistene strømmer på og gjengen i SKA-frika kan by på et variert tilbud av musikk-sjangrer.

 

Jektvik har blant annet skrevet en egen låt om den gangen han sølte Cola på rockelegenden Åge Aleksandersens gitarkasse bak scenen på Café Rampa.

Musikeren har i ettertid spilt flere ganger i det gamle pakkhuset i Hommelvik.

Lover god stemning

– Vi som arrangerer sommerfesten er strålende fornøyd med å ha fatt Anders til Sveian, sier bandgrunnlegger og trommis Magnus Teigseth Morken.

– Håper mange tar turen i år også. Her lover vi varme griller, god stemning, god musikk for enhver smak og mange andre overraskelser, fortsetter han.

Åpner for nyetablerte

Sommerfesten arrangeres i år for 7. år på rad. I pressemeldinga skriver bandet at de har mål om å gi gode konsertopplevelser og nyetablerte band en mulighet til å spille for et større publikum.

Anders Jektvik kommer til Sveian i Hommelvik i juli.  Foto: Pressefoto