Heieraas vil bli assisterende fylkesmann

Bjørn Olav Heieraas har søkt på stillingen som assisterende fylkesmann. 

Nyheter

Elleve kvinner og ni menn vil overta jobben til Gerd Janne Kristoffersen som assisterende fylkesmann i Trøndelag, når hun pensjonerer seg til høsten.

Blant disse finner vi Bjørn Olav Heieraas (55) fra Malvik. Han er i dag nestkommanderende/Stabssjef ved Luftkrigsskolen i Trondheim.

De øvrige søkerne er: Nadarajah Sethurupan (41), Oslo, Henrik Krokstad (28), Verdal, Giuseppe Cascio (43), Verdal, Tommy Kinnunen (43), Inderøy, Geir Jøsendal (64), Midtre Gauldal, Wenche P. Dehli (57), Levanger, Annbjørg Skjerve (56), Alstadhaug, Peter Ardon (48), Mildred Rodriguez (34), Marit Hubak (55), Trondheim, Kirsti Welander (51), Øystein Johannessen (57), Brønnøy, Mari Mogstad (62),Trondheim, Gunilla Ödin (51) Östersund, Gry Singsaas (48), Trondheim, Halvor Holmli (60), Levanger. I tillegg er en søker unntatt offentlighet og to har trukket sin søknad.