Det handler om å skape et mer aldersvennlig samfunn

å godt oppmøte når det inviteres til folkemøte. Fra venstre: Roar Drøyvold (LHL Malvik), Oda Helen Græsli (Malvik kommune), Marit Hammer (Malvik kommune), Elise M. Mathisen (Malvik kommune) og Terje Barstad (leder LHL Malvik).  Foto: Malvik kommune

Nyheter

Stortingsmeldingen «Leve hele livet – en kvalitetsreform for eldre» er bakgrunnen for at det inviteres til folkemøte, der tema er «Det gode liv i Malvik».

Malvik kommune og LHL Malvik inviterer til folkemøte i Bruket kulturhus førstkommende torsdag. Folkemøtet har fått tittelen «Det gode liv i Malvik», og har som mål å til en god diskusjon om hvordan man får til en bedre hverdag for kommunens eldre.

– Det blir et spennende program med foredragsholdere og kulturelle innslag, blant annet Saksvikrevyen og sittedans. Dan Børge Akerø er kveldens konferansier, sier kommuneergoterapeut for voksne i Malvik kommune, Oda Helen Græsli.

Foredragsholdere på folkemøtet er Vegard Hagerup (arkitekt, Trøndelag Fylkeskommune), som vil snakke om et aldersvennlig samfunn, og Nils Erik Ness (ergoterapeut, forfatter og leder i Ergoterapiforbundet), som vil snakke om planlegging av egen alderdom, aktivitet og fellesskap.

Konferansier Dan Børge Akerø vil fortelle om egen akutt sykdom og veien videre til en aktiv alderdom.