Sofakampen gir trimpoeng til trimmere

Leder i Skjelstadmark IL, Siv Sætran var innom trimkassen ved Gråelva nylig sammen med døtrene Lina på 7 år og Ane på 4 år.   Foto: Arnulf Gresseth

Nyheter

Skal du ut å trimme i Skjelstadmark, har du nå ti forskjellige poster for å skaffe deg poeng på. Takket være en velvillig Sparebank 1, kan du nå samle poeng på dem alle.

– Dette er et ledd i Sparebank 1-kampanjen «Sofakampen» som er beregnet for å få folk ut i naturen for å trimme, forteller leder i Skjelstadmark IL, Siv Sætran.

10.000 kroner

Sætran lister med stolthet opp de ti trimkassene som nå registrerer besøkene dine og som takker for visitten ved å gi deg poenger. Gråelva, Kverndalen, Bremsetbakkan, Bantjønna, Ulstadvollen, Hosetkammen, Kartumhytta, Kallåsdammen, Gederåsberget og Korstjønna.

– Vi fikk 10.000 kroner og valgte å bruke pengene der flest mulig får glede av dem. Nemlig til registrering av poeng ved trimkassene. Her kan folk registrere seg enten på telefonen eller i boka. Eller begge deler.


– En tur i marka gir meg mer enn en fest

Lise Sneisen (43) og Ragnhild Almlid (38) tok seg heller en tur ut til Litj Lånkvollen og Svullu kvelden før nasjonaldagen, enn å dra på fest.

 

Postene blir tatt inn i slutten av oktober og da blir det også en premiering av dem som har flest besøk.

– Premieringen er en gulrot for å få flest mulig ut i terrenget, sier hun.

– Kan trimmerne jukse ?

– Nei, her må de trimme helt fram til kassen for å bli registrert. Praktisk talt helt inn til kassen. Hele opplegget er GPS-koordinert, så dette kan det ikke jukses med.

Poengskala

– Hvilke poster har mest besøk?

– Det er nok Hosetkammen. Den gir også den høyeste poengsummen og stiller vel også litt krav til formen til de som går opp. Vi har en poengskala som går fra 15 til 75 poeng, alt etter beliggenhet. Der vi er nå ved Gråelva får trimmerne 15 poeng.