Nå skal den herpa campingvogna fjernes

Den utrangerte campingvogna som står parkert ved Håmmårsbukta Friluftsområde.  Foto: Jan Erik Sundoy

Nyheter

En campingvogn som er etterlatt på parkeringsplassen ved Håmmårsbukta friområde, skaper forargelse blant brukere av området.

– Jeg vet at kommunen er varslet om denne hensatte campingvogna. I flere uker har den stått her, og mer og mer herpa blir den tydeligvis dag for dag.

Dette er beskjeden Bladet får på telefonen onsdag morgen fra en person som ofte besøker Håmmårsbukta.

Vedkommende er som så mange andre, innom dette naturskjønne friluftsområdet på Skatval. Ikke minst siden det er flere poster og poenger å hente her for de mange som er medlemmer i Roar Sandoddens store og meget populære kjentmannskonkurranse. Det er ikke en kjentmann som tipser Bladet om den hensatte campingvogna, men en kjentkvinne...

– Jeg tror både kommune og politiet er varslet om vogna. Det er trist å se den her i disse så naturskjønne omgivelser. Men ingen ting synes å skje. Alle som er innom her, snakker om vogna og spør hvorfor det ikke skjer noe, sier innringeren.

– Vi er klar over vogna. Er ikke her og nå oppdatert på situasjonen. Det jeg kan si, er at campingvogna  skal bort, sier Jon Fornes som er fagansvarlig for park og idrett i Stjørdal kommune.