– Her blir det loppismarked på søndag

Håkon Bårdsaune og Irina Alexandra Guzman Hjertø håper folk kommer til Storvika for å selge brukte varer på søndag.   Foto: Richard Bakken

Nyheter

Storvika Strandkiosk og Irina Alexandra Guzman Hjertø ønsker å fylle hele parkeringsplassen ned mot stranda med folk som vil selge brukte varer.

– Vi kjører svensk bagasje-loppis som er veldig populært i Sverige. Det vil si man fyller bilen full av klær, ting og tang du ikke trenger lenger, som du vil selge. Kjør på parkeringsplassen vår - åpne bagasjeluka og stå sammen med mange andre. Rydd hjemme, eller lag noe, og kom hit til Storvik på søndag, sier en sprudlende Hjertø som elsker de svenske loppis-markedene og vil skape den samme atmosfæren her i Stjørdal.


Gode forhold for strandhungrige stjørdalinger

Endelig kan vi nyte badelivet på Stjørdal igjen. I Storvika på torsdag var folk i alle aldre nede på stranda for å kjøle seg ned og for å nyte sola.

 

Stor interesse

Hun har allerede blitt kontaktet av et tjuetalls som kommer med sine «lopper».

– Kjenner du noen som burde rydde å selge unna ting, eller bare kom for å se om du finner en skatt eller to. Storvika er stedet å komme i helga. Har du noe å selge, så ta kontakt så fort om mulig, for vi vurdere å utvide «markedsområdet» her ned mot stranda. Man kan ta med bil/trillebårer/henger/bord/telt sammen med det en vil selge. Ta med bord og stoler å sitte på, sier Hjertø, som ønsker at markedet skal bli noe alle husker.


– Enighet om nytt restaurantbygg i Storvika

– Et restaurantbygg i Storvika er absolutt noe vi vil være med å diskutere. Det er viktig å videreutvikle Storvika og forbedre dette som område for allmennheten.

 

Familiedag

Hun mener rammene med badestrand og muligheter til klatring er ypperlig for arrangementet.

– Det er meldt kjempefint vær og dette er en ypperlig mulighet til å ta med familien på en heldag med loppis, bading, klatring, surfing og mulighet for en matbit. Muligens blir det ansiktsmaling og andre ting for de yngste, sier Hjertø og legger til at dette er en unik mulighet til å selge ting, eller finne seg en liten godbit.

– Og husk at når det er finvær, så har vi Trøndelags vakreste strand. Hele familien kan kose seg på en slik dag, sier Hjertø.