Flere hundre kilo stor stein raste ut

Nyheter

Like før klokken 17 lørdag fikk politiet beskjed om et mindre steinras i Stjørdal.

Det skriver Trønder-Avisa.

- Vi fikk melding om et steinras, der en stor stein på flere hundre kilo lå like ved Forradalsvegen i Stjørdal lørdag ettermiddag. Innringer var redd for mer ras på stedet, sier operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til avisa.

Ifølge operasjonslederen rykket mannskap fra Vegvesenet ut for å undersøke raset.

– Politiet varslet Vegtrafikksentralen. De dro til stedet og undersøkte. Det viste seg at det var en stein på 200 kg som hadde landet på vegskuldra. Ifølge VTS kunne steinen stammer fra noe arbeid i nærheten av stedet, men steinen lå såpass til at melder ringte oss for å si ifra om den opplevde faren, sier Johnsen til Trønder-Avisa.