Ble så begeistret at de kommer igjen

Nidarosdomens guttekor kommer til Stjørdal for å sørge for førjulsstemning.   Foto: Andre Meldal

Nyheter

21. desember kommer Nidarosdomens guttekor og synger julen inn på Kimen.

- I fjor lyktes det oss for første gang å få julekonserten deres hit. Koret ble begeistret for kirken i Kimen, så nå gjør de plass til Stjørdal igjen i et meget hektisk førjulsprogram. Og de er vi glade for, for vi ble også meget begeistret for dette fantastiske koret, sier Lene Fjellstad, markedsansvarlig, Kimen kulturhus

Det blir kjente julesanger presentert av Norges eldste og et av Europas fremste guttekor.

Nidarosdomens guttekor har invitert til julekonsert helt siden 1927, og også i 2019 kan publikum vente seg en uforglemmelig konsertopplevelse under ledelse av dirigent Bjørn Moe, opplyser Kimen kulturhus.