Nytt flyselskap etablerer ny direkterute fra Værnes

airBaltic vil benytte det nye jetflyet Airbus A220-300 på ruten mellom Værnes og Riga.  Foto: airBaltic

Nyheter

Fra 1. april neste år vil det latviske flyselskapet airBaltic fly direkte fra Værnes til Riga tre dager i uken.

Styrket tilbud

Lufthavnsjef Marit Helene Stigen ønsker airBaltic velkommen til Trondheim, og sier i en pressemelding  at flyselskapets oppstart på Trondheim lufthavn bidrar til å styrke det internasjonale rutetilbudet fra Værnes.

Selskapet vil fly til Riga fram til 24. oktober 2020, og med dette vil flytilbudet til Riga få en vesentlig større kapasitet i sommerhalvåret.

Positivt for næringslivet

Leder av arbeidsutvalget i Luftfartsforum for Trondheim lufthavn Værnes Berit Rian understreker at Trondheimsregionens tilgjengelighet bedres med denne kapasitetsøkningen, og at dette er positivt for næringslivets konkurransekraft, heter det i pressemeldingen.