Bilfører anmeldt etter flere nestenulykker - skyldte på urolige barn i baksetet

Nyheter

Flere trafikanter langs fylkesveg 705 tok ved 15-tida søndag kontakt med politiet i Trøndelag.

- Det ble reagert på en bil som kjørte vinglete i retning Stjørdal. Bilen skal blant annet ha vært nær ved å kollidere med en buss. Meldinga gikk ut på flere nestenulykker, sier politioverbetjent Svein Erik Gjølmesli ved Stjørdal lensmannskontor.


 

Fanget på film

En politipatrulje ble sendt ut og fikk stanset kjøretøyet i Elvran. Gjølmesli forteller at den farefulle kjøringa ble fanget på film av et dashbordkamera i en annen bil. Patruljen fikk se videoen og føreren ble anmeldt for uaktsom kjøring.

- En kvinne i 30-årene er anmeldt for brudd på vegtrafikklovens paragraf tre, sier Gjølmesli.


 

Urolige barn

Han opplyser at kvinnen har forklart at urolige barn i baksetet var årsaken til den vinglete kjøringa.