Forfulgt av en annen bil i en time

Nyheter

En kvinnelig bilfører meldte fredag kveld klokka 19.15 til politiet at hun ble forfulgt av en annen bil. Forfølgelsen hadde da foregått i en times tid.

- Melder forklarte at en bil hadde fulgt etter inn til Trondheim og tilbake til Værnes. Hun opplevde situasjonen som ubehagelig og ba om politiets bistand, sier operasjonsleder Bjørnar Gaasvik ved Politiet i Trøndelag.

- En patrulje kom i kontakt med partene i Stjørdal sentrum. Vedkommende som hadde fulgt etter mente den andre bilføreren hadde forårsaket en trafikkfarlig situasjon. Begge føreren måtte ta en promilletest uten at de gjorde utslag. Det var nok bare en kranglete bilfører som ville markere at han var lite fornøyd med den situasjonen som hadde oppstått en time tidligere, sier Gaasvik.