Hellbillies tar en ekstra tur til Stjørdal

Hellbillies kommer til Stjørdal to ganger i 2020. Den første konserten i februar er utsolgt, men nå blir det ny mulighet i november.   Foto: Agnethe Brun

Nyheter

Konserten med Hellbillies i februar har vært utsolgt i flere måneder, og det var dessverre ikke mulig å kjøre dobbeltkonsert den kvelden.

Kommer i november

Nå er det derimot klart at de legger turen til Stjørdal igjen 5. november og dermed får flere muligheten til å oppleve denne institusjonen i norsk kulturliv som i 2020 feirer 30-årsjubileum, skriver markedsansvarlig Lene Fjellstad i en pressemelding. 

- Vi tipper det blir høy allsangfaktor i Kimen når bandet drar på med låter som «Krasafaren steinbu», «Råka tå ei pil » og «Det finaste eg veit».

30 år på veien

Tanken med konsertturnéen «30 år på vegen» er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale. 

- I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten, heter det i pressemeldingen.