To av landets største sportsprofiler kommer til Stjørdal

Egil "Drillo" Olsen (t. v.) og Arne Scheie skal ha quiz i Kimen kulturhus 22. januar neste år.  Foto: Pressefoto

Nyheter

Onsdag 22. januar neste år kommer to av landets største sportsprofiler, Egil Drillo Olsen og Arne Scheie til storsalen i Kimen kulturhus i Stjørdal.

Duoen skal ha en quiz i storsalen og markedsansvarlig Lene Fjellstad i Kimen oppfordrer alle regionens idrettslag og quiz-glade mennesker til å danne lag, melde seg på og bli med på moroa.

Lag eller enkeltperson

- Du kan bli med som enkeltperson eller danne lag på inntil seks personer, sier Fjellstad i en pressemelding.

Drillo og Arne Ball, som han blir kalt, trenger nesten ingen introduksjon. Drillo ledet fotballandslaget for menn i storhetstiden da Norge var rangert som nummer to på FIFA-rankingen.

Han var blant annet trener da Norge slo selveste Brasil i VM-sluttspillet i Frankrike i 1998.

Drillo er også viden kjent for sine geografikunnskaper.

Ikon

Arne Scheie er et ikon fra NRK-sporten, og er kjent for sine dybdekunnskaper, først og fremst innen fotball og skihopping.

- Hver for seg er disse gutta en opplevelse, men sammen er de dynamitt av kunnskap, opplevelser og gode historier, sier Fjellstad.

Gutta har selv plukket ut sine favorittspørsmål innen fotball, øvrig sport og geografi. Her vil det være både enkle og vanskelige spørsmål, men i tillegg har de krydret det hele med det lille ekstra som gjør at dette blir en morsom opplevelse.

- Selvsagt blir det kule premier og salg av vått og tørt i salen under quizen, sier Lene Fjellstad.