Få lokale nyheter rett på mobilen

Bladets to apper kan du laste ned gratis i Appstore og Google Play.   Foto: Bjørn Fuldseth

Nyheter

På Bladet.no kan du lese lokale nyheter. Nå kan du i tillegg laste ned en nyhetsapp og en eavis-app. Begge er nylig oppdaterte og gir deg saker fra Stjørdal, Malvik og Meråker rett på mobil eller nettbrett.

Appene fungerer på iPhone og telefoner med operativsystemet Android, og kan lastes ned gratis i i Appstore og Google Play.

Gratis tjeneste

– Alle bør laste ned appene for å få med seg den elektroniske papirutgaven og alt av saker som legges ut på nett mellom våre tre ukentlige avisutgivelser, sier nettansvarlig i Bladet, Anders Fossum

Nyhetsvarsel på mobil

Han legger til at du ikke trenger å være abonnent for å bruke nyhetsappen, men at det er en fordel for å få tilgang til alt innhold.

– Vi jobber sju dager i uka – 365 dager i året med å ha en oppdatert nettavis med relevante nyheter for leserne. Når det skjer ting som vi ønsker at folk i Stjørdal, Malvik og Meråker skal vite umiddelbart, sender vi ut et nyhetsvarsel rett til din mobil, sier Fossum.

Mulig å stenge

Du kan selvsagt stenge eller ignorere varslene. Du kan også velge selv om varslene skal komme med lyd, eller kun som lydløse meldinger.

– Disse innstillingene styres på telefonen og er svært enkle å betjene, sier Fossum.

Papirabonnenter har full digital tilgang

Han minner om at alle abonnenter på papiravisa har tilgang til alle digitale saker. Det betyr at du kan lese eavisa og alle sakene som er merket med pluss.

– Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg inn på Bladet.no. Dersom du har vanskeligheter, kan du ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 74 83 95 00, sier Fossum.