Nærmer seg en halv milliard i omsetning

Viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge, Bjørn Vik-Mo, er godt fornøyd med fjoråret, og ser samtidig frem til nyåpning av Obs Bygg på Evja i 2020.  Foto: Trond Nøstberg

Nyheter

Coop økte dagligvareomsetningen sin i Stjørdal med seks prosent i fjor. Det kommer frem av en pressemelding.

- 2019 ble et litt spesielt år, ettersom butikken på Skatval åpnet igjen etter å ha vært ute av markedet i over et år. Totalt sett landet vi på 460,1 millioner kroner i dagligvareomsetning, så vi er ikke langt unna en halv milliard. Dette betyr seks prosent dagligvarevekst i Stjørdal i fjor, det er vi veldig godt fornøyde med, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.


 

Ny butikk

Nyåpningen av butikken på Skatval tok tilbake en del av omsetningen fra de andre butikkene, heter det videre i pressemeldingen. Likevel økte samvirkelaget det samlede dagligvaresalget sitt i Stjørdal med 26 millioner kroner.

Vik-Mo forteller at butikken på Skatval har blitt en suksess.

- Skatval har vært en fulltreffer, det må vi kunne si. Drøye 41 millioner kroner på ni måneder i første driftsår er veldig bra. Og da har vi også hatt noen små innkjøringsproblemer. Det er krevende å treffe med varebestilling for en helt ny butikk når man ikke har fjorårshistorikk å gå på. De ansatte har virkelig stått på og gjort en kjempeinnsats, sier han.


 

Nye og større arealer

Nå ser han frem til nok en nyåpning, når Obs Bygg flytter inn i nye lokaler på Evja. Der tredobles arealet sammenlignet med dagens butikk som ligger på Tangen.

På Evja får de 6000 kvadratmeter til rådighet.

- Det nærmer seg åpning av ny Obs Bygg på Evja, og vi er godt i rute til å ønske velkommen 12. mars. Vi gleder oss stort til å vise frem et av landets flotteste byggvarehus. Da øker vi vareutvalget og kan tilby en flott drive-through løsning, slik at folk tørrskodd kan handle trelast, avslutter Vik-Mo.