Har solgt 2,5 millioner plater – nå kommer hun til Hommelvik

  Foto: Presse

Nyheter

I midten av august kommer sangerinnen Hanne Boel til Café Rampa i Hommelvik i sammenheng med årets turnée kalt «Between dark and daylight og billettsalget er allerede i gang.


 

Første gang

Den kjente, danske sangeren har blant annet vært bakgrunns vokalist under Danmarks to bidrag i Eurovision Song Contest i 1984 og 1985 og blir i dag betraktet som en av Danmarks mest suksessfulle kvinnelige sangere.

Dette blir 62-åringens første opptreden på Rampa sammen med trioen. Etter besøket i Hommelvik reiser Boel videre til Mosjøen og det er ventet at de fleste konsertene vil bli holdt i hjemlandet, samt Tyskland.


 

Årets turné

Boel er utdannet musikkpedagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og avsluttet nylig sin stilling som professor på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København.

Under årets turné vil man kunne oppleve flere av hennes tidligere klassiske utgivelser. Hennes nyeste album handler i stor grad om det livet som er levd og det å utforske og bygge på de erfaringene hun har samlet på vegen.


 

Noe nytt

I løpet av turnéen vil Boel fremføre nye låter som hun selv har skrevet, sammen med andre bidrag. Utgangspunktet er tatt ifra sanger som hun tidligere har arbeidet med, men som ikke er blitt fremført.

Billettene ble lagt ut før helgen, og bestillingene er godt i gang.