Se opptak av 1. mai-festen her!

Nyheter

Stjørdalinger og meråkerbygg kan sitte hjemme i stua med egen kaffe og kake og følge markeringen av den internasjonale arbeiderdagen på nett. Arrangementet streames her på bladet.no, i tillegg på facebooksidene til LO i Stjørdal og Meråker . Arrangementet starter klokka 13.45.

Et samarbeid

Det er de politiske partiene Arbeiderpartiet, SV og Rødt som står bak 1.maimarkeringen sammen med LO i Stjørdal og Meråker.

I fjor satte smittevernet store begrensninger på markeringen av dagen over hele landet.

– Vi hadde håp om lettelser i år slik at vi kunne få gjennomført et mer tradisjonelt arrangement, men det tar vi rett og slett ikke sjansen på, sier Gudrun Lidal, leder av årets 1.mai-komite.

I studio

1.-mai-gjengen samles i studio hos Din Lyd på Hognesaunet med smittevernet ivaretatt. Herfra blir talere og appellanter streamet live på internett.

Stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol fra Stjørdal skal holde hovedtalen for dagen.

Det blir også innlegg fra Kristoffer Fordal fra SV og Tor Helge Rimul fra Rødt. Flere ungdomsrepresentanter skal holde appeller. Lene Bratås som er ungdomsrepresentant fra LO, Kristoffer Meldal Moen fra AUF og Tokni Ulseth Frigaard fra SU. Det blir også appeller fra Amnesty International, Palesinakomitéen og Norsk Folkehjelp.