– Vi gleder oss til å starte der, og åpner så fort det blir snø i bakken, sier daglig leder Stine Dybvadskog.
Hun er for tiden på utkikk etter noen til å jobbe i kafeen, som blir en underavdeling av kroa de allerede driver.
Helgebasert
– Det er ikke bare enkelt å finne folk, vi er jo avhengig av noen som kan jobbe helger. Vi følger åpningstiden i bakken, som utenom ferier er åpen til kveldskjøring fredager og i helgene, sier hun.
«Ville tilstander» for å få kjøpt spesielt én ting ved dette nyåpnede spisestedet: – Vi gikk faktisk helt tom
Mye av det kroa byr på nede i dalbunnen blir med til alpinbakken, som burger og pølser, muffins og donuts, kanskje litt påsmurt.
– Det blir litt enkle ting, kaffe og vaffel, og sånne ting, så folk får seg litt mer energi, sier hun.
Håper på masse snø
Det ligger det an til å bli noen arbeidstimer i lokalene de skal bruke før oppstart.
– Vi tar litt dugnad på rydding og vasking, en del må ordnes litt fremover. Så håper vi på mye snø i vinter, slik at det blir masse folk i bakken, sier hun.
Går det som hun ønsker kan det bli noe ekstra i ferietiden.
– Vi tenker å prøve oss på afterski i påsken, kanskje i vinterferien også, sier hun.