Roger Veimo kom på banen åtte minutter før full tid. 12 minutter senere - fire minutter på overtid, mottok han en flott pasning fra Roger Lillebo.

– Jeg satte venstrefoten til, og ballen gikk i mål. Ikke noe kjempetreff, men det betyr ikke så mye så lenge det ble mål. Ja, det var stort, sier 27-åringen som er inne i sin andre sesong i Stj.-Blink etter overgangen fra Fram. Seiersmålet mot Oslo Øst var også han første i 2. divisjon. Og du verden så viktig.

– Slitt mye benken i det siste. Ute av form?

– Jeg spilte de fire første kampene fra start, men etter det har det blitt mye benkesliting. Har kommet inn i alle kamper, men mange minutter er det ikke blitt. Har vært litt ute av form, men det kjennes som om den er på vei tilbake. Håper i alle fall det, sier midtbanespilleren, som til daglig er å finne som butikkmedarbeider hos Setsaas i Kirkeveien.

– Den store helten i Stj.-Blink for øyeblikket. Hvordan er det?

– Litt slitsomt. Er blitt så lei av å skrive autografer at jeg har skaffet meg stempel. Det er mye enklere. Nei, da, jeg tuller. Helt for noen timer kanskje, men nå er denne kampen historie. Nå må vi konsentrere oss om neste. Det blir i alle fall lettere og dra på trening etter dette, sier Roger.

Related content