Fredag kveld ble Skatval Samfunnshus fylt opp med feststemte nordmenn og asiatere til et gedigent, stort og felles julebord.

"Asiatisk Julebord" hadde initiativtaker og primus motor Maria Theresa Regato kalt festen hun innbød til på Skatval fredag kveld.

I tillegg til mange av sine filippinske venner fra Filippinsk forening i Stjørdal hadde hun invitert mange kjente fra sin store omgangskrets og gjennom firmaet hun driver "Asia Naturterapi og Spa".

Her ser du alle bildene fra "Asiatisk Julebord"!

Fra scenen

Tommy Raaen i firmaet "City Sound & Light" som han driver, og som selv er halvt filippinsk, var toastmaster og regissør for det som foregikk oppe på scenen.

Der opptrådte flere filippinske grupper, både unge og voksne. Også stjørdalskoret "Kor-Nelius" med dirigent Trine Furunes bidro til at det ble servert mye god og variert underholdning fra scenen.

Mye mat

Heter det "julebord"” hører det naturlig nok mye og god mat til. Det hadde Maria Theresa og alle hennes medhjepere sørget for. På to store bord bugnet det over av norsk og filippinsk julemat.

Overskuddet

Overskuddet fra fredagens asiatiske julebord gikk til støtte til familiemedlemmer av filippinere som bor i Stjørdal og som hadde mistet alt de eide under det forferdelige uværet på Filippinne for noen uker siden.