I helgen arrangerte Malvik Turn & RG sitt årlige juleshow i Malvikhallen. Små og store gymnaster viste hva de hadde jobbet med i flere uker, til stor jubel fra en fullsatt hall.

Se alle bildene fra juleshowet her

- Det er morsomt å få vist hva vi har jobbet med, og det er stor stas og kanskje første gang de minste er med på showet, sier Tomas Bekkavik.

Populært

Små og store i en alder fra tre til 20 opptrådte både lørdag og søndag. Bekkavik er trener for klubbens eldste gymnaster som skal sende sju turnere på landslagssamling i desember. Malvik Turn & RG har om lag 300 medlemmer og den årlige tradisjonen der alle opptrer i løpet av denne helga, og det har blitt et populært show. Flere barn og unge har meldt seg inn i klubben, og det er mange fra flere deler av Trondheim som deltar.

Stor stas

Særlig stas var det for de minste, på tre-fire år. Utkledd som smånisser åpnet de showet der de hoppet på trampoline til stor applaus fra familie og venner.

- Mange av gruppene har trent lenge for showet, og vi har fått veldig bra respons på dette.

Enkelte gymnaster opptrådte alene, og andre i grupper. Både matter og apparat ble brukt, og i flomlysene ble hver enkelt sekvens fulgt av en julehistorie som gikk gjennom hele showet. Det var klart at mye arbeid har blitt lagt inn foran denne travle helga.

- Det er mye som foregår i desember, men dette er en fin avslutning på året der alle medlemmene får vist seg frem samtidig. Neste år håper jeg vi kan ha showet i en egen hall, smiler han.