Med dundrende musikk og energisprengte ungdommer ble Stjørdal Samfunnshus i helga omgjort til en omryktet «bule». Selveste arrangementet var selvsagt rusfritt og ungdommene opplevde en helg de på lang tid vil ha lagret i minnet.

Prisen for oppholdet lå på to hundre for guttene og hundre for jentene. Det var også kiosksalg og her administrerte John Kristian Pedersen. Han kunne tilby brus, potetsnacks, kaffe, grandiosa og energidrinker. Samfunnshuset stod åpent for alle og enhver, og ingen besøkstid var avgrenset. Ungdommer som ikke deltok, kom og gikk både natt og dag. For å komme inn var det selvsagt betinget å være rusfri, og dette ble nøye sjekket av dørvakter. Hovedårsaken til at ungdommen arrangerte baLANce.c1. var ønsket om å spille så mye Counter Strike som mulig. Dette er et spill som dreier seg rundt temaet actionrealisme, hvor to lag spiller i mot hverandre. Da bladets medarbeider skulle henlegge et spørsmål om hvordan oppholdet hadde vært til Vegard Gorseth, var det nesten umulig å få øynene hans vekk fra datamaskinen.

– Jeg trives meget godt her. I forhold til andre LAN jeg har deltatt på, vil jeg definitivt si at trivselsgleden er den største her. God nettspeed. Det har vært mindre av søvn og datakomplekser. Jeg er nå akkurat i en omgang med Counter Strike så du får unnskylde meg, sier Vegard Gorseth som gav medvirkning til besettelse av spillet.

Crewet bestod av 15 dataerfarne ungdommer som var til for å hjelpe deltagere som hadde problemer. HOVEDansvarlige for denne helgen var derimot Tommy Saksvik, Ruben Lindgren, Andre Buset Wigum og Even Schjølberg. De hadde bla ordnet med lokale, bordplassering, kobling av utstyr samt mye mer. Ruben Lindgren og Andre Buset Wigum var veldig fornøyde med helgas dataparty. – baLANce.c1. er hittil funket helt flott. Vi har ikke erfart noen spesielle komplekser, bortsett fra en del strømbrudd. Fredag ettermiddag hadde vi et strømbrudd i en lengre periode, men foreldre til deltakere stilte frivillig opp og hjalp oss. Vi vil derfor gi en spesiell takk til Magne Værnesbranden, avslutter Ruben Lindgren.

Related content