Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», og er klar med ny plate og ny turné. Igjen skal han glede et stort og entusiastisk publikum fra kulturhusscener over hele landet.

25. oktober kommer Sivertsen til kulturhuset Kimen i Stjørdal.

Utgangspunktet for turnéen er den nye plata. Men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Halvdan Sivertsen er kjent for mye strengelek og vokalharmonier toppet med en solid dose nordnorsk humor.

Ifølge anmeldelser er «Ennu ikke landa» er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet. Låtene handler også om at vi neppe har vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på.

Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om. Og dette har det blitt en livslang karriere av. Flere generasjoner møtes på konsert med Halvdan Sivertsen for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Konserten i Kimen i Stjørdal blir en helaften der Halvdan ledsages av et helakustisk band. Det blir nok en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor.