Simen Raaen Sandmæl (24) pådro seg brudd i håndleddet i torsdagens cupoppgjør mot Neset på Frosta, men det hindret han ikke i å spille samtlige 90 minutter i seriekampen mot Sandnes Ulf søndag kveld.

Levanger tok sitt andre poeng i 1. divisjon etter å ha spilt uavgjort 0-0 hjemme på Moan kunstgress.

- Det gikk bra med hånda. Jeg var kanskje litt reservert noen ganger, men jeg følte egentlig ikke at det hemmet meg noe, sier Simen Raaen Sandmæl til Bladet.no.

- Surt

24-åringen fra Meråker hadde et par sjanser til å gi Levanger seieren mot Sandnes Ulf, men ballen ville ikke i mål.

- I dag skulle vi hatt tre poeng. Vi var bedre enn Sandnes Ulf og skapte mange sjanser. Nå må vi ta med oss denne prestasjonen og bygge videre på den. Men det er surt at vi ikke tar alle poengene, sier Sandmæl.

Etter en brutal start på 1. divisjon med to tap og 0-7 i målforskjell, har Levanger reist seg med 2-2 mot Fredrikstad og 0-0 mot Sandnes Ulf.

- Det er positivt det som har skjedd de to siste kampene. Men vi må bli giftigere foran mål og sette sjansene vi får. Da vil seieren komme, sier Simen Raaen Sandmæl.

Neste kamp for Levanger er borte mot Sogndal førstkommende torsdag.

Ranheim-tap

Kaptein Are Tronseth fra Stjørdal og resten av Ranheim-laget tapte 1-0 hjemme mot Follo søndag kveld. Scoringen kom to minutter før full tid ved Alexander Ruud Tveter.

Stjørdalingen Kristian Rømo Skille ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Brann er neste motstander for trondheimslaget. Kampen i Bergen spilles torsdag.