Selv om det ble tap mot storfavoritt og eliteklubb Selbu HK, kunne spillerne i Stjørdal Håndballklubb (SHK) gå av banen i NM-kampen med hodene hevet.

Hadde initiativet

SHK åpnet 2. runde kampen forrykende, og hadde initiativet de første ti minuttene. Gjestene kom imidlertid raskt inn i kampen, og tok føringen inn mot pause. Lagene gikk inn til hvilen på stillingen 19-14 i favør gjestene fra Selbu.

Tempoforskjell

Utover i andre omgang økte bortelaget intensiviteten i spillet sitt, og hjemmelaget fikk i perioder føle på tempoforskjellen mellom de to divisjonene.

SHK viste likevel at laget er i rute. Nyervervelsen fra Heimdal, målvakt Elisabeth Fagerholt hadde flere gode redninger og holdt laget inn i kampen.

Straffet

Offensivt imponerte laget, men ble voldsomt straffet da de misset i avgjørende situasjoner. Selbus lynraske og presise kontringsspill ble mot slutten svært effektivt.

En nesten fullsatt tribune i Lånkehallen fikk noe overraskende oppleve perioder med spenning i kampen.

Før kampen uttalte SHK-trener Espen Pettersen at et tap på 20-25 mål kunne inntreffe mot en motstander på dette nivået.

Midtveis i andre omgang var det imidlertid slutt på spenningen. Med høyt tempo og kontant angrepsspill, malte Selbu sakte men sikkert over hjemmelaget.

Kampen endte til slutt 33-23 i favør elitelaget Selbu, som dermed avanserer til 3. runde i NM.

- Blir litt ubesluttsomme

- Resultatmessig er det egentlig greit. Vi blir litt ubesluttsom i angrepsspillet, og sliter litt med omstilling fra angrep til forsvar. Der viser Selbu at de er mye bedre enn oss. Vi gjør en bra første omgang. Litt synd at vi ikke klarer å følge opp i andre. Jentene er faktisk litt skuffet, sa SHK-trener Espen Pettersen etter kampen.