Mer enn 2500 skyttere fra hele Norge vil delta på dette gigantarrangementet, som Polaris Media har sikret seg eksklusive senderettigheter til. Dermed kan du og alle andre følge konkurransene direkte på en av konsernets nettaviser.

Det blir altså kongelig sus over arrangementet som går av stabelen i Stjørdalshallen 1.-4. februar 2024. Avtalen som Polaris Media har inngått med Det frivillige Skyttervesen (DFS) og den lokale arrangøren i Stjørdal, omfatter også tilsvarende arrangement i 2025.

Eksklusiv senderett

I samarbeid med arrangøren vil Polaris Media sende direkte fra landsskytterstevnet alle de fire dagene konkurransene pågår. Det blir studiosending, ekspertkommentator og utegående reportere som lager innslag og intervjuer. Og selvsagt dekking av de mange spennende og publikumsvennlige konkurransene. Alle sendingene vil bli streamet eksklusivt til Polaris Medias nettaviser. Polaris Media er ett av Norges største mediekonsern med rundt 60 mediehus spredt over store deler av landet.

– Vi gleder oss til å kunne vise landsskytterstevnet til våre abonnenter i Norge. Vi tror denne sporten og konkurranseformen vil «treffe» seere fra Alta i nord til Lindesnes i sør, sier Stig Vågnes, prosjektleder i Polaris Media Streamsenter.

Oppmerksomhet

Ledelsen i DFS lover et spennende konsept med fart og spenning under landsskytterstevnet innendørs.

– I tillegg til at det skal være et breddestevne, er det et mål å få like stor oppmerksomhet som på et landsskytterstevne utendørs. Attraktive skyteøvelser og medievennlige finaler skal vise publikum hvor spennende denne sporten er, sier kommunikasjonssjef Terje Vestvik i DFS.

Han poengterer at avtalen med Polaris Media er viktig for å nå ut til publikum, og de satser på en profesjonell arenaproduksjon som fra morgen til kveld på stevnedagene skal vise 50 skyttere i aksjon samtidig. Skytterne med familier gleder seg stort til denne historiske begivenheten, der vinnerne får tittelen «Landsmester».

Kongen kommer

Hans Majestet Kong Harald har altså meldt sin ankomst til finaledagen 4. februar.

– Det er flott at H M. Kong Harald vil overvære landsskytterstevnet i Stjørdal. Kongen har gjennom sitt beskytterskap vært engasjert i det vi holder på med i lang tid, og den store påmeldingen er verdig et kongebesøk. I DFS føler vi oss privilegert over at majesteten ønsker å komme til ett av våre store arrangement, sier president Kari Sofie Brøndbo Fiskum.

Ordfører i Stjørdal kommune, Eli Arnstad, er også glad for at Hans Majestet Kong Harald kommer.

– Det er utrolig hyggelig at Kong Harald kommer til Stjørdal og landsskytterstevnet innendørs i 2024. Det er en anerkjennelse til hele den frivillige skytterbevegelsen, som viser vilje til nytenkning og rekruttering med dette arrangementet. Jeg er sikker på at både skyttere og alle de frivillige gleder seg sammen med oss i Stjørdal til å vise hvor flott dette arrangementet har blitt, sier ordfører Eli Arnstad.