Stjørdals-Blinks Simen Raaen Sandmæl er høyaktuell for en overgang til 2. divisjonsklubben Levanger. Han trente med klubben mandag kveld, og skal i tillegg være med på en internkamp torsdag kveld.

– Levanger har sagt at de er interessert, men jeg avventer og ser hva som skjer, sier Raaen Sandmæl til bladet.no.

Pendling

Han bor i Levanger der han studerer idrett på HiNT.

– Fordelen med Levanger er at jeg slipper pendlingen. I tillegg er det en divisjon opp sammenlignet med Stjørdals-Blink, forteller Simen Raaen Sandmæl, som har en utgående kontrakt i stjørdalsklubben.

– Det er samtidig mye spennende som skjer i Stjørdals-Blink om dagen, og jeg utelukker absolutt ikke at jeg blir værende i klubben. Jeg må bruke tiden framover til å tenke meg om, sier han.

Håvard Fuglem i Stjørdals-Blinks sportslige utvalg, understreker at Raaen Sandmæl er sterkt ønsket i Stjørdal.

– Det er særdeles viktig at han blir. Simen er en av bærebjelkene i klubben som hadde en meget god høstsesong. Han har fått et kontraktstilbud fra oss, og jeg håper han bestemmer seg for å spille for oss, sier han.

Sisic fortsetter

Også Nedzad Sisic var ønsket av Levanger. Han trente med laget mandag kveld, men forteller at det ikke er aktuelt med en overgang.

– Det er mye bra på gang i Stjørdals-Blink og jeg er sikker på at vi stiller et sterkt lag neste år. Fokuset mitt er å rykke opp til 2. divisjon med Stjørdals-Blink. Jeg blir, understreker Sisic.