Med lansering av vår nye «fotballrobot» skal det bli enkelt for deg å følge ditt lokale breddelag - enten det er i aldersbestemte klasser eller på seniornivå.

– Mange savner et sted som gir deg komplett oversikt over lokalfotballen. Det får våre lesere på nå Bladet.no. Om du heier på Stjørdals-Blinks a-lag i Postnord-ligen, eller på Malviks 14-åringer, vil du få kamprapport på Bladet.no, sier samfunnsredaktør Jon Håkon Slungård.

Her finner du alle artiklene som fortløpende kommer inn!

Den automatiske tjenesten leverer kampreferat kort tid etter at kampene er over.

Robot

Det er ny teknologi som gjør Bladet i stand til å levere komplett dekning fra våre fotballklubber. Vi har investert i en robot som er utviklet av Norsk Telegrambyrå. Roboten vil dekke kampene fortløpende. Et komplett referat fra kampene vil foreligge få minutter etter at kampene er ferdig.

– En robot kan aldri erstatte en journalist. Men roboten gir oss mulighet til vegg-til-vegg-dekning av fotballen i Stjørdal, Malvik og Meråker. Dette vet vi at mange lesere setter pris på, sier Slungård.

Du finner alle referatene ved å klikke deg inn på «Lokalfotballen» øverst i menyen på Bladets nettside.

Det lages referat fra alle kamper med lokale klubber fra 13 år og oppover.

Referatet inkluderer resultat, kamputvikling, målscorere, lagoppstillinger og tabell - for å nevne noe. Informasjonen hentes fra fotballens eget system for kamprapportering, FIKS.

Stor entusiasme

Bladet kommer utover våren til å sende enkelte lokaloppgjør fra lavere divisjoner.

– Lokaloppgjørene skaper stort engasjement og entusiasme rundt omkring i vårt dekningsområde. Allerede har vi fått noen herlige lokaloppgjør. Vi gleder oss til det som skal skje framover, sier Jon Håkon Slungård.