Politiet kjørte fra sted til sted for å ta hånd om mer eller mindre bråkete og fulle personer natt til søndag.

– Ved midnatt fikk vi melding fra Esso-stasjonen som da skulle stenge at de ikke ble kvitt en person som hadde fått i seg mer enn nok. Patruljen fikk liv i han og sendte 45-åringen fra Stjørdal hjem, sier politiets operasjonsleder i Nord-Trøndelag, Inge Jørstad.

Mange urokråker

Deretter gikk det slag i slag.

– Det var bråk utenfor utestedet Uptown der en person ble nektet adgang. Vedkommende, en 20-åring fra Stjørdal, forsto etterhvert at han ikke var velkommen og forlot stedet, sier Jørstad.

Utslått i sentrum

01.40 fikk politiet melding om en kar som hadde "gått ått" i Kjøpmannsgata.

– Han var utslått, men patruljen fikk liv i mannen. Han ble satt i bevegelse hjemover, sier operasjonslederen om 24-åringen fra Stjørdal.

Ville i barnehagen

Deretter tok politiet turen til området ved Husmorhusets barnehage der noen hadde sett en person som røsket i dørene til barnehagen.

– Han prøvde tydeligvis å ta seg inn i barnehagen. Vi tok en tur, men så ikke noe til denne personen, sier Jørstad, som forteller at politiet avsluttet en urolig natt med å rykke ut til en adresse i Stjørdal sentrum.

Festet for hardt

– Der var det festbråk. Vi påtraff en herre på 33 år som utpreget seg i det laget. Han ble tatt med derfra og satt av i Stjørdal sentrum, før han skulle fortsette videre til en kompis i Lånke, sier Inge Jørstad.