- Vi ønsker at alle som kommer hit skal få en koselig juleaften sammen med andre som ikke har noen å feire sammen med. På denne måten håper vi å bidra til at folk føler seg mindre ensomme, sier leder i Frivillighetssentralen Hanne Myrvang Leinan som har åpnet dørene til Samfunnshuset på selveste juleaften.

- Julaften er en spesiell dag, og kan være svært sårbar for mange som ikke har en stor familie rundt seg. Det er ikke nødvendig å melde seg på, alle er velkommen, sier Leinan

Frivillighetssentralen arrangerer alternativ julefeiring for 4.år på rad, og arrangementet er flyttet fra Lokstallen til Samfunnshuset av praktiske årsaker.

Det serveres julelunch fra klokka 12-16, og det vil bli ulike musikalske innslag underveis.

Klokka 17 serveres julegløgg, og julemiddagen med ribbe og kalkun serveres fra kl 18. Varaordfører Ole T. Sandvik vil ha en hilsen fra Stjørdal kommune, og far og sønn Drop vil være kveldens konfransierer. Det blir nissebesøk og gaveutdeling, gang rundt juletreet og koselig stemning.

- Mange gode hjelpere har stått på i førjulstida for å skape en trivelig ramme rundt juleaftensarrangementet, og jeg gleder meg virkelig til å gi noe til de som trenger det aller mest, sier Hanne Myrvang Leinan.