Og det skal Stjørdals-Blink være meget glad for. Bjarne kan fort bli nøkkelspilleren som sørger for at laget berger i 2. divisjon. Mot Verdal reddet han mange skudd. I tillegg dirigerer han forsvaret sitt på en glimrende måte. Det oser trygghet av Bjarne Sønstebø. Noe som smitter over på de andre spillerne.

– Jeg hadde to redninger som jeg var spesielt godt fornøyd med. Et skudd i første omgang som forandret retning og en heading i andre omgang, sa en fornøyd målvakt mens han fikk mange skulderklapp av like fornøyde medspillere etter kampen. Begge gangene fikk Bjarne noen lange fingertupper på ballen. Bjarne ble hentet inn på a-laget da det ble klart at den faste målvakten Arild Nytrø ble langtidsskadd. ennå er det usikkert når Arild kan være tilbake i den grønne målvakttrøya. Men så lenge Sønstebø storspiller, er ikke savnet av Nytrø så veldig stort.

Ettersom a-lagstrener Stein Arne Olsen er i Danmark for tiden, så er det hjelpetrener Odd Gunnar Sorte som ledet Stj.-Blink mot Verdal.

– Da Håvard Bjerkli ble utvist ble kampen spesiell. Da visste jeg at det kom til å bli mye forsvarsjobbing for oss. Den jobben klarte spillerne bra. Spesielt i andre omgang syntes jeg at de gjorde en god jobb. Verdal fikk ikke så veldig mange klare målsjanser. Og bakerst hadde vi en sikker siste skanse i Bjarne Sønstebø som tok seg av de målsjansene som kom, sa Sorte som hadde trener Olsen på tråden rett etter kampslutt.

– Han ble glad da han fikk høre resultatet og han sendte sine gratulasjoner til spillerne, sier Odd Gunnar Sorte som ikke vil lese 2. divisjonstabellen.

– Nå får vi legge bort alt som har med tabellsituasjon å gjøre. Nå skal vi gjøre jobben, ta en kamp om gangen. Tabellsituasjonen blir en følge av det vi presterer framover. Nå skal det settes fokus på neste kamp mot Ranheim på Øverlands Minde mandag, sier Sorte som skal lede treningene denne uka pluss ha kampansvaret også i den viktige kampen mot Ranheim. Ranheim trenes nå forøvrig av den tidligere Stj.Blink-treneren Otto Ulseth.

– De spillerne som startet kampen gjorde en god jobb. Men det gjorde også de tre innbytterne. Det kan du godt skrive, sa Odd Gunnar Sorte.

– Nå har vi startet høstjakta. Tre seire på de fire siste kampene beviser det, sier Stjørdals-Blinks oppmann Torstein Mæhla.

Håvard Røkke måtte forlate banen tidlig i andre omgang på grunn av en skikkelig lårhøne, Men førstkommende helgs brudgom er nok tilbake på banen mot Ranheim mandag. Til den kampen er også Roger Veimo tilbake etter soning på grunn av gule kort. Håvard Bjerkli får nok en kamps karantene etter utvisningen mot Verdal.

PS!Sist Stjørdals-Blink spilte mot Verdal på Verdal stadion var i 1997. Også dengang ble det borteseier. 2-0 etter mål av Stein Ove Raaen og Bjarne Kristoffersen.