Onsdag 20. november innbyr ornitologene i Nord-Trøndelag til åpent høstmøte ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (HINT) på Levanger. I år stiller hele tre anerkjente fugle- og naturfotografer opp og vil vise mange utrolige fuglebilder.

De tre fotografene som denne gangen besøker de lokalte ornitologene i Nord-Trøndelag er Markus Varesvuo fra Finland, Gunnar Aus fra Sverige og Tom Dyring fra Norge.

– Vi har aldri tidligere hatt tre slike dyktige fuglefotografer på besøk samtidig. Dette skyldes et samarbeid vi har med Ole Martin Dahle i Flatanger. Alle tre er på plass hos Ole Martin i dagene rundt høstmøtet. Dermed tar de turen til HINT på Levanger for å dele mange av sine foto-opplevelser med oss, forteller ledrer i NOF Nord-Tøndlag Kjell Thore Leinhardt.

På det åpne høstmøtet vil Markus Varesvuo vise sine beste blinkskudd som han har tatt dette året, mens Gunnar Aus vil gi noen tips til hvordan man kan ta bedre fuglebilder. Tom Dyring fotograferer ikke bare i Norge og vil vise bilder fra flere verdenshjørner.

På flere av de tidligere høstmøtene har oppmøtet vært i overkant av 100 tilhørere. Det tror Kjel Thore Leinhardt vil skje også denne gangen.