– Vi har lagt ut 600 billetter for forhåndssalg, og mange av dem har gått unna allerede. Det kan være en fordel å kjøpe billetter på forhånd, slik at man slipper å stå i kø når en kommer hit på lørdagskvelden, sier Fredrik Holmen i Stjørdal arrangement AS.

Bedre plass

For de som var på Nostalgifestivalen for noen helger siden, erfarte de kanskje at det var litt problem med adkomst til området. Dette er bedret nå.

– Det var særlig drosjene som hadde problemer med å komme frem på den smale veien. Nå er den utbedret, og det er ordnet egen drosjeholdeplass ved inngangen til området. Det er også satt opp egen skyttelbuss som går fra kulturparken og til sentrum utover natta.

2,5 timer

Terje Tysland har lovt ut en konsert på to og en halv time, og det kan lønne seg å være tidlig ute.

– Vi åpner dørene tidlig på kvelden, og det kan lønne seg å komme i god tid. For det første vet vi ikke helt når Tysland går på scenen, og for det andre kan det være greit å få plass under tak. Så langt har vi ikke yr.no helt med oss, og det kan hende det blir litt regn i helga. Vi har plass til 1.600 mennesker under tak, men kan ikke love at det blir plass til flere.

– Har dere oppvarmingsband for Tysland?

– Ja, det er et svensk rockabillyband som kommer og spiller før og etter Tysland konserten, sier Fredrik Holmen, som kan love en livåt lørdagskveld på Prestmoen.