Beklagerforlaget gjør sin første livekonsert i Stjørdal lørdag.

Beklagerforlaget så dagens lys i 2009, men etter en del utskiftninger i besteningen, har bandet nå funnet fram til sin endelige form. I kveld står de på scenen på BS Pub & Kultur.

– Vi er et rockeband med innslag av både punk og pop, og vi gleder oss veldig til å gjøre vår første konsert. Nå håper vi bare på stinn brakke, sier Fridtjof Johansen, som er vokalist, gitarist og låtskriver for bandet.

Plateprosjekt

Forrige uke startet bandet innspillingen av ei plate, som de satser på å være ferdige med i løpet av mai.

– Målet vårt er at denne skal gis ut som LP, men vi har ikke finansieringen av det klart ennå, så vi får se hvordan det blir.

– Hvordan vil dere finansiere LP-utgivelsen?

– Vi prøver oss på noe som er nytt innen platebransjen, men som er vel utbredt andre steder. Såkalt «crowdfunding». Vi har lagt ut plata for salg på www.bidrag.no under «Helvete er et sted i Nord-Trøndelag», som også er navnet på den nye plata. Her kan folk gå inn å bestille plata både digitalt på minnepinne og på LP. På den måten håper vi å komme i mål med finansieringen. Vi trenger 25.ooo kroner for å få til å lage 500 LP-plater, sier Johansen.

– Hvis det ikke går?

– Da binder ingen av de som har bestilt plata seg til å betale noe som helst. Det hele går ut på at vi skal nå målet. Hvis ikke blir det hele kansellert, sier Fridtjof Johansen, som først og frems håper å se mange på kulturpuben under konserten deres lørdag kveld.