Drosjeturen endte med vold og drapstrussel.

Episoden hendte på en drosjetur i sentrum i halv tre-tiden natt til søndag. Tidligere fikk bladet.no

- Jeg sto utenfor utestedet og fikk tak i en drosje for å komme meg hjem. Jeg så at det sto et par der og ventet på drosje også, og vi stoppet og spurte om de ville dele bil. Jeg skulle opp til Stokkhaiugan og de videre til Hegra. De takket ja til tilbudet. Etter en liten stund klikket det plutselig for mannen i baksetet. Han tok tak i hodet mitt, og ville ha med meg ut for å drepe meg, sier den forulempede drosjepassasjeren.

- Hvordan opplevde du situasjonen?

- Det var veldig lite hyggelig.

Ut av det blå

- Hva var foranledningen for denne episoden?

- Jeg klarer ikke å se helt hva det var som gjorde at han klikket. Det skjedde bare plutselig.

Prøvde å stikke av

Vedkommende i baksetet skulle da ha gått ut av bilen, som hadde stoppet opp i veikanten, og prøvde å få forulempede ut av bilen. Det klarte han ikke.

- Jeg ringte politiet, som var raskt på plassen. Da politiet kom stakk mannen av, men han ble fort innhentet av politiet, som la han i håndjern og kjørte han til lensmannskontoret.

- Ble du skadet i angrepet?

- Jeg fikk et par kutt i ansiktet. I tillegg til at brillene mine og skjorta mi ble ødelagt.

Anmelder forholdet

Etter anmodning fra politiet velger forulempede å anmelde episoden.

- Jeg vil anmelde hendelsen på lensmannskontoret på mandag. Jeg gjør det først og fremst for at jeg ønsker å få erstatter brillene mine, men også fordi jeg ønsker at det skal være en lærepenge for han som gjorde det. Her prøver man bare å være hyggelig og hjelpe folk sånn at man slipper å stå ute og fryse i drosjekø, så er dette takka.