Bladet har en ambisjon om å knytte til seg flere skriveføre spaltister som bidrar ukentlig på våre flater - på denne måten ønsker vi å heve og å utvide samfunnsdebatten.

Derfor er det med stolthet at vi kan presentere 13 spennende navn som har takket ja til å bidra jevnlig for Bladets lesere:

Først ut er meråkerbyggen Anne Kathrine Slungård, tidligere rådmann i Stjørdal kommune og i dag administrerende direktør for Trondheim Symfoniorkester og Opera. Innlegget hennes vil bli publisert på Bladet.no i løpet av helga.

Skatvals første afrikaner

Med oss har vi også skatvalsintegrert svenske Iwar Arnstad, leder for internasjonalt arbeid ved Domstolsadministrasjonen og malviking Henriette Einevoll Husby. Hun brenner for å synliggjøre kvinner med egen podcast fra København.

Samfunnsdebattant og tidligere leder for Næringsforeningen, Torstein Mørseth fra Skjelstadmark, og Jean Hitimana som selv mener han muligens var Skatvals første afrikaner og som i dag er sjef for integrering i kommunen.

Revydronning

Leserne vil også knytte kjennskap til Salahedin Naderi som jobber som veileder hos Nav på Stjørdal, biolog med et brennende hjerte for naturen, Alette Sandvik fra Meråker og revydronning Rakel Sivertsen fra Malvik.

Vi har med oss kommunepsykolog i Malvik Hans Andreas Knutsen, operasjef i Stjørdal, Lars Eggen, næringsforeningens Lene Mari Prøven fra Meråker, samfunnsdebattant og tidligere rektor i Meråker, Kjell Lundemo og doktorgradsstipendiat Marit Svingen som er fra og bor i Hommelvik.

Vi håper våre lesere får glede av et knippe spaltister som representerer både ulike fagfelt, geografier og meningsbredde. Som frittstående bidragsytere er meningene som kommer fram spaltistenes egne, men Bladet har redaktøransvar for alt som blir publisert.