Konserten som Jonne & Dæm holdt ved Quality Airport Hotel i Stjørdal sentrum fredag kveld, ble en stor opplevelse for de nærmere 200 tilhørerne. Så leverte da også Jon "Jonne” Uthus og bandet en forrykende og varm konsert.

Fem år etter debutplata ”Min gyldne omvei” er Jonne & Dæm klar med sin neste plate, ei plate som har fått navnet ”På kafé”. Det var nettopp lanseringa av nyplata som var lagt til Quality Airport Hotel.

Kaféfølelse

I det største møtelokalet innerst i hotellet hadde Jonne og gjengen brukt dagen til å bygge opp en større scene og pynte lokalet med blant annet gamle lamper. Runde bord og lys gjorde at man fikk følelsen av nettopp å være ”På kafè”.

Mens hitlåten på den første plata var ”Godt å sjå dæ” er nettopp tittellåten ”På kafé” ment å skulle være det samme på nyplata.

Kaféglede

Lanseringskonserten fredag kveld ble en stor opplevelse, mye takket være en Jonne i storform, men også de andre musikerne viste både stor spilleglede og innlevelse fra scenen.

Det lydhøre publikumet fikk da også servert nesten samtlige låter fra den nye plata. ”Godt å sjå dæ” i en rocka versjon fungerte også godt som ekstranummer.

Kaféturné

Etter jul drar Jonne & Dæm ut på turné, og som tittelen sier, hovedsakelig lagt til kaféer rundt omkring i Trøndelag.

Jonne & Dæm består av: Jon ”Jonne” Uthus (sang og gitar), Trine Mette Uthus (sang), Jan Inge Tjørhom (bass), Odd Halvor Moen (piano og orgel) og Arne Skognes (trommer). På konserten bidro også John Oddstein Aune (gitar).