Arrangørene Best Fiske og Jan Sakshaug Sport var på forhånd spente på hvor mange som ville komme på fluefiskemessen i Fjellhallen.

- Hittil er det kommet over hundre personer, og hvis vi dobler antallet utover dagen blir det svært så bra, sa Jan Sakshaug hos Jan Sakshaug Sport søndag formiddag.

Ulike presentasjoner

Det er første gang messen arrangeres, og målet var å samle fluefiskere i regionen slik at de kan se på årets nyheter og spørre om tips og råd foran laksesesongen som i Stjørdalselva starter om en drøy måneds tid.

På forhånd håpet arrangørene på at rundt hundre interesserte ville dukke opp. Da Bladet.no forlot messen hadde 116 personer betalt 50 kroner i inngangspenger. Fortsatt gjensto det fire timer før dørene ble lukket.

I tillegg til utstillingene, kunne publikum overvære presentasjoner fra ulike leverandører.

- Publikum består både av erfarne fluefiskere og nybegynnere. Fluefiske trenger ikke være så dyrt, og for dem som har lyst til å prøve finnes det helt greie startsett for 2.000 til 3.000 kroner, sier Reidar H. Tingstad, hos Best Fiske.

Inviterte Stjørdal Jeger- og Fiskerforening

To andre utstillere var også inviterte til å delta på fluefiskemessen med egne stands. Fluebinderen Roger Sandberg hadde tatt med seg verkstedet fra Trondheim, og viste hvordan man binder sine egne fluer.

Stjørdal Jeger- og Fiskerforening møtte opp med mye informasjon om mulighetene for å fiske i Stjørdalselva og Forra, og mange interesserte kom innom standen for å få informasjon.

- Vi har over tre mil bare i Stjørdalselva hvor alle kan fiske, mulighetene er gode. Dessuten er det sammenlignet med andre store elver billig å fiske i Stjørdalselva, sier Morten Sjaastad, sekretær i Stjørdal Jeger- og Fiskerforening.