[Amobil.no Har du kjøkkenbenken eller stuebordet fullt av mobiltelefoner, kabler og ladere? Isåfall er du neppe alene.

Leitz Complete Desktop Multicharger er en smart løsning som gjør det litt enklere å holde orden.

Til fire ladere

Ladestasjonen har plass til tre mobiltelefoner, og det er også et spor på baksiden som du kan plassere et nettbrett i. Selve ladestasjonen kobles til stikkontakten via en medfølgende strømadapter.

Når du åpner lokket til ladestasjonen finner du fire USB-uttak, tre på 1 ampere og ett på 2 ampere.

Sistnevnte brukes til å lade nettbrett eller andre enheter som krever mye strøm.

Ladekablene kan kveiles rundt små «kabeltromler» på innsiden, slik at kablene tar minst mulig plass. Så stikker du enden av kablene ut nedenfor platen som telefonene skal ligge på når de lader, og lukker igjen lokket. Det følger med noen korte kabler til Mini-USB, Micro-USB og den gamle ladekontakten til iPhone 4S og tidligere.

Ikke for de største mobilene

Ladeplaten har gummiriller som gjør at telefonene ligger stødig når de ligger til lading. Det er god nok plass til at vi fikk plass til både en iPhone 5S og en Samsung Galaxy S4, samt en Huawei-mobil med firetommers skjerm.

Galaxy S4-mobilen fikk imidlertid bare såvidt plass, siden den har en femtommers skjerm og at også pluggen til ladekabelen tar litt plass.

Så har du større telefoner enn dette, bør du nok se deg om etter en annen ladeløsning.

Alt i alt synes vi ladestasjonen fra Leitz er et nyttig produkt. Den hvite plastdesignen med lysegrønne striper vinner kanskje ingen designpris, men du får den også i svart og grønt – hvis du liker det bedre.

(ANB)